Hoe word je een Aantrekkelijke Man die vanzelf Vrouwen Aantrekt

vrouwen verleidenWil je weten hoe je overkomt als een aantrekkelijke man in de ogen van vrouwen? Dan zal je eerst moeten WETEN wat vrouwen WILLEN. Zo eenvoudig is het.

De enige reden waarom het zo verdomd moeilijk lijkt voor veel mannen om vrouwen te verleiden, is omdat ze geen idee hebben van wat vrouwen aantrekt en waar ze opgewonden van worden. Opdat vrouwen jou aantrekkelijk zouden vinden, moet je weten hoe ze denken en welke knoppen je moet indrukken. Zonder dit inzicht zal je vrouwen afstoten zonder dat je begrijpt waarom.

Als je het beu bent om te stuntelen en eindelijk echt wil weten hoe je vrouwen verleidt, dan raad ik je ten stelligste aan om het boek “Vrouwen Verleiden” te lezen!

Klik Hier Om De Geheimen Van Het Vrouwen Verleiden Te Ontdekken

Na het lezen van dit boek, zullen de dagen van mislukkingen geteld zijn en zal je de vrouwen die je echt begeert kunnen verleiden.

Vandaag wil ik het hebben over het soort man waar vrouwen automatisch voor vallen. Veel mensen verwijzen naar dit soort man als de ALPHA MAN. Vrouwen jagen achter deze man omdat hij weet hoe hij aantrekkingskracht moet opwekken bij vrouwen en hoe hij hen kan doen verlangen naar meer.

Mannen raken vaak gefrustreerd wanneer ze worden afgewezen door een vrouw en ze verwijten haar dan dat ze een “koele bitch” is. Wel, ze gedroeg zich enkel als een bitch tegenover JOU omdat je niet genoeg SOCIALE WAARDE uitstraalde. Alpha mannen stralen heel veel sociale waarde uit.

Diezelfde “bitch” laat zich wel versieren door een alpha man die weet hoe hij aantrekkingskracht kan creëren bij vrouwen en dit ook uitstraalt. Zij zal niet koeltjes reageren wanneer hij haar aanspreekt en tracht te verleiden.

Het beste hierbij is dat het niet uitmaakt hoe je er uitziet. Je denkt misschien dat een gespierd lichaam of een goed gevulde portefeuille je ticket naar succes met vrouwen zal zijn, maar dit is niet zo. Als je alle details wil weten over hoe je vrouwen kan aantrekken en verleiden, dan moet je het boek “Vrouwen Verleiden” zeker lezen.

Ondertussen kan je in dit artikel al een aantal basis eigenschappen van de alpha man ontdekken om je op weg te helpen. Elke man – hoe onervaren in het vrouwen verleiden ook – kan zichzelf veranderen van een saaie, onaantrekkelijke man in een man die vrouwen automatisch aantrekt zodat vrouwen achter hem jagen.

Sommige mannen zijn gewoon te bang of te lui om de inspanning te leveren om te veranderen. Sommige mannen hebben de misvatting dat ze zichzelf zullen moeten veranderen in een totaal andere persoon waardoor hun eigen moeders hen zelfs niet meer zullen herkennen. Dit is totaal niet waar. Het doel is eerder om de beste versie van jezelf te zijn op het gepaste moment.

En kom nu niet af met het gejammer: “Ik zou gewoon mezelf moeten kunnen zijn en vrouwen moeten van me houden om wie ik ben!”

Laten we die uitspraak eens even wat meer in detail bekijken. Als je je gedraagt als een onvolwassen jongetje en je kleedt je als een slons, zal je dan de vrouw waarmee je op date bent kunnen verleiden en met haar naar bed kunnen gaan?

Wanneer je met een klant op een werklunch bent, is het dan gepast om hem te behandelen alsof je met één van je goede vrienden op café bent? Jezelf zijn onder vrienden kan betekenen dat je vuile moppen vertelt. Dit wordt in dat geval als normaal beschouwd omwille van de gegeven context.

Bekijk het als het dragen van een “uniform” dat past bij de verschillende aspecten van je leven. Politie mensen dragen het wanneer ze patrouilleren op straat en dokters dragen het wanneer ze patiënten onderzoeken.

Die uniformen stellen een bepaald DOEL voor. Als je een bepaald uniform aantrekt, is het alsof je je een specifieke INGESTELDHEID eigen maakt die overeenkomt met een bepaalde gelegenheid.

En daar draait het om als je een alpha man wil zijn: jezelf de juiste ingesteldheid eigen maken om succesvol vrouwen te verleiden en te versieren. De informatie op deze site zal je de juiste ingesteldheid aanleren, totdat die automatisch een deel van je persoonlijkheid wordt. Het is niet de bedoeling om je persoonlijkheid te veranderen, enkel om bepaalde aspecten toe te voegen of te verbeteren.

Ok? Fantastisch, laten we dan nu een aantal basis eigenschappen van een alpha man bestuderen die hem in staat stellen om automatisch vrouwen aan te trekken en ze te verleiden.

# 1: Volwassenheid is aantrekkelijk.

hoe wordt je een aantrekkelijke man die vanzelf vrouwen aantrektJe denkt misschien dat vrouwen zich automatisch aangetrokken voelen tot jeugdige “bad boys”. Ik moet toegeven dat dit archetype een bepaalde aantrekkingskracht opwekt bij vrouwen en dat veel vrouwen fantaseren van een romance met zo’n man.

Je hebt een aantal iconische filmsterren zoals Marlon Brando of James Dean, maar in het ECHTE LEVEN willen vrouwen toch een ander soort man voor de lange termijn.

Vrouwen willen een man die de balans in haar leven niet overhoop haalt door onnodige problemen met haar ouders, vrienden of collega’s te veroorzaken.

Vrouwen verlangen een man die weet wat hij wil en die zijn leven op orde heeft en die op zijn minst zichzelf financieel kan onderhouden. Je hoeft daarvoor niet stinkend rijk te zijn. Vrouwen willen een man die volwassen genoeg is om het leven te leiden dat hij ambieert, wat voor levensstijl dat ook moge zijn.

En verwar een volwassen man niet met een SAAIE man. Een volwassen man weet perfect hoe hij voor zichzelf en voor zijn vrouw een plezierige tijd kan creëren. Of hij nu van 9 tot 5 in een kantoor werkt, of hij reist rond de wereld terwijl hij vreemde jobs doet om wat geld te verdienen, hij vindt veel voldoening in wat hij doet en hij is er heel GEPASSIONEERD door.

Een volwassen man heeft een goeie kennissenkring met zakelijke relaties en ook met goeie, persoonlijke vrienden. Hij heeft verschillende doelstellingen die hij wil realiseren zowel op de korte als op de lange termijn. Kortom een volwassen man haalt het beste uit het leven en leeft ten volle.

Volwassenheid betekent dus dat je het beste maakt van elke dag alsof het je laatste dag zou kunnen zijn … Verspil dus geen tijd, en schrijf eens op voor jezelf …

 • Welke hobbies of interesses zou je mee willen starten of terug meer tijd in steken?
 • Wat zijn je persoonlijke en je professionele doelen die je doen groeien tot een beter persoon?
 • Hoe kan je al je doelstellingen balanceren in je leven zodat je ze realiseert, maar jezelf niet opbrandt in het proces?

Vertrouw me, eens je deze dingen op orde hebt, zal het je sociaal leven drastisch verbeteren. Ook al leidt dit misschien niet meteen tot het ontmoeten van nieuwe, aantrekkelijke vrouwen, toch zal je ze tegenkomen, of je zal ZELFVERZEKERD genoeg worden om zelf op ze af te stappen en ze aan te spreken.

Een opwindend leven is een gevolg van een volwassen kijk op het leven en dit zal je veranderen in een positieve, energetische persoonlijkheid die vrouwen automatisch zal aantrekken en die heel gemakkelijk vrouwen zal kunnen verleiden en versieren.

# 2: Wees niet behoeftig.

Mannen die een relatie hebben, beseffen vaak niet hoe hard ze hun vriendin controleren. Ze proberen onbewust alle aspecten van haar leven onder controle te houden, zodat er niet veel ruimte meer is voor haar om haar eigen leven te leiden.

Dit gedrag komt voort uit een verlangen om hun vriendin te bezitten. Zo’n man voelt zich vaak angstig dat hij zijn vriendin zal verliezen en is ongelooflijk jaloers op alles dat de aandacht van zijn vriendin weet te lokken. Dit kan gaan om haar perfect platonische relatie met haar collega’s op haar werk. Dit kan hem ongelooflijk onzeker maken.

Je hebt waarschijnlijk al wel gehoord over iemand van je kennissenkring die zich zo gedraagt, of misschien herken je jezelf wel een beetje in deze situatie. Je weet in ieder geval wat ik bedoel: een man die drama creëert wanneer zij een “girls night out” heeft of wanneer zij een zakenlunch heeft met haar knappe baas. Telkens wanneer zij iets op haar eigen wil doen en hem er niet bij betrekt, raakt hij van streek.

Als je je schuldig maakt aan dit gedrag, dan is NU het moment aangebroken om compleet het tegenovergestelde te doen van dit destructieve gedrag. Want een vrouw waardeert een man die stevig genoeg in zijn schoenen staat om haar te GUNNEN dat zij het leven leidt dat ze echt wil leiden en haar eigen doelen realiseert.

Als je achter vrouwen jaagt, dan zal je ze afstoten en zullen ze geneigd zijn om weg te lopen. Een knappe vrouw verlangt een man die haar levensstijl niet probeert onder controle te houden. Gun haar de ruimte om haar eigen dromen na te jagen, want dat maakt haar de interessante vrouw die ze is. Als je dit kan doen, dan zal dit voor haar een indicatie zijn van je rotsvaste ZELFVERTROUWEN (en dat zal onweerstaanbare aantrekkingskracht creëren).

De alpha man heeft genoeg zelfvertrouwen om overweg te kunnen met zaken die bij andere mannen jaloezie kunnen veroorzaken zoals haar knappe mannelijk vrienden, haar hoog loon, of het feit dat mannen haar altijd nakijken omdat ze zo knap is.

Tuurlijk voelt hij ook wel eens wat jaloezie, maar hij geeft niet toe aan deze gevoelens van onzekerheid. Dat maakt een alpha man ook populair bij haar vriendinnen omdat hij zo cool is dat hij haar laat doen wat ze wil in het leven.

Kortom, de aantrekkingskracht die een alpha man creëert, is gebaseerd op een aantal gedragingen die voortkomen uit zijn rotsvast zelfvertrouwen en zijn zelfverzekerde persoonlijkheid. Een VOLWASSEN en ZELFVERZEKERDE man wordt niet uit zijn lood geslagen door zaken die andere mannen gemakkelijk van slag brengen.

Bovenal integreert hij deze karaktereigenschappen niet alleen in zijn liefdesleven, maar ook in de meest alledaagse aspecten van zijn leven. Niet enkel tijdens het vrouwen verleiden is hij een zelfverzekerde man, maar ook wanneer hij samen is met zijn vrienden, zijn familie of zijn collega’s. Het komt er dus op neer dat een alfa man altijd ZELF-RESPECT uitstraalt en zijn zaakjes altijd en overal onder controle heeft.

Succes met vrouwen verleiden,

Alexander


Download Nu Mijn Gratis Boek!
Vul hieronder je emailadres in als je meer knappe vrouwen
wil ontmoeten en leuke gesprekken met hen wil kunnen beginnen:

Gerelateerde artikelen:

 1. Hoe Je Vanzelf Vrouwen Kan Verleiden Met Geavanceerde Lichaamstaal Technieken
 2. Hoe Een Vrouw Aanspreken Zodat Je Overkomt Als Een Aantrekkelijke Man
 3. Tips Om Je Sociale Waarde Te Verhogen Zodat Je Vanzelf Vrouwen Zal Versieren
 4. 3 Essentiële Conversatie Tips om Vrouwen te Verleiden
 5. 3 Basisprincipes om Vrouwen te Verleiden tijdens een Boeiend Gesprek

Comments

 1. Rachmael Beck

  het lijkt een perfect boek voor mij te zijn.’k wil graag dieper in kijken

Leave a Comment...

vrouwen aanspreken, vrouwen ontmoeten, vrouwen verleiden, vrouwen versieren
vrouwen aanspreken, vrouwen ontmoeten, vrouwen verleiden, vrouwen versieren
vrouwen aanspreken, vrouwen ontmoeten, vrouwen verleiden, vrouwen versieren
<< >>