Hoe Kan Je Een Vrouw Aangetrokken Tot Jou Maken Nadat Je Haar Hebt Aangesproken

De doorslaggevende factoren die bepalen of een vrouw zich aangetrokken zal voelen tot jou, zijn niet zo mysterieus als sommige “experten” je willen doen geloven. Als je alles wil weten over hoe je vrouwen kan ontmoeten en vrouwen kan verleiden en versieren, moet je nu meteen hier naartoe gaan:

Klik Hier Om De Geheimen Van Het Vrouwen Verleiden Te Ontdekken

vrouwen verleidenDit boek zal je het BESTE advies geven voor alle stappen van het verleidingsproces: startende van het aanspreken van vrouwen, naar het praten met vrouwen, tot het echt versieren van vrouwen. Je leert de fundamentele basis, maar ook zeer geavanceerde versiertechnieken. Je kan VANDAAG nog een grote sprong voorwaarts maken in je leercurve en ONMIDDELLIJK resultaten behalen.

Nadat je dit boek gelezen hebt, zal het niet moeilijk meer zijn om een mooie vrouw te verleiden. Je zal des te meer plezier beleven aan het versieren van vrouwen.

Dus … Wanneer je een vrouw aanspreekt en je wil een leuk praatje met haar maken, doe jij dan de juiste dingen om haar geïnteresseerd te maken? Gebruik je de juiste technieken om ervoor te zorgen dat je niet moet worstelen om het gesprek gaande te houden? Of weet je al snel niet meer wat zeggen en sta je daar dan met je mond vol tanden?

IEDEREEN van ons heeft dat meegemaakt … zelfs de besten onder ons zijn ergens moeten beginnen. En met “ergens” bedoel ik dat iedereen in het begin al eens afgewezen wordt door een vrouw of zich belachelijk maakt door iets te proberen dat niet lukt.

Je mag je schrik om te mislukken echter niet aanwenden als een excuus om op je LUI gat te blijven zitten. Wanneer je telkens excuses verzint om je conversatie vaardigheden NIET te verbeteren, dan zal je voor EEUWIG gevangen zitten in de sleur waarin je er niet in slaagt om vrouwen te verleiden.

Je kan ook het heft in eigen hand nemen en leren van mannen die al succesvol zijn met vrouwen en daarna hun kennis zelf omzetten in de praktijk om zo ook snel succesvol te worden in het verleiden van vrouwen.

TEN EERSTE moet je begrijpen dat een succesvolle interactie met een vrouw bestaat uit het prikkelen van de nodige EMOTIES zodat zij jou in een aantrekkelijk daglicht ziet.

Maar waarom moet je focussen op emoties?

Vrouwen zijn intelligent en scherpzinnig, maar ze betrouwen niet op pure logica wanneer het gaat over aantrekkingskracht en romantiek. Je hebt waarschijnlijk al wel horen vertellen over de kracht van de vrouwelijke intuitie.

hoe kan je een vrouw aangetrokken tot jou maken nadat je haar hebt aangesprokenVoor mannen is het verleidingsproces een stap-voor-stap proces dat door experten al is onderverdeeld in een aantal opeenvolgende stappen. Voor veel mannen is het verleidingsspel eigenlijk een SYSTEEM dat te vergelijken is met een wetenschap die je kan studeren en analyseren.

Wat veel mannen niet begrijpen is dat vrouwen niet zozeer logisch nadenken over zaken als aantrekkingskracht en romantiek, maar dat ze dat veel meer VOELEN. Vrouwen laten niet hun verstand beslissen of ze zich tot jou aangetrokken voelen of niet.

Het is niet alsof ze denkt: “Wel, deze man heeft eigenschap A, B, C en D … en die staan op mijn verlanglijstje. Verkocht!” In werkelijkheid gaat het meer alsvolgt: “Wow, ik voel me echt goed bij deze man … dit zou zeker iets kunnen worden. Ik wil hem beter leren kennen!” … Dus als man moet je proberen haar HART te behagen en NIET haar VERSTAND.

Dat brengt ons terug naar het belang om positieve emoties bij een vrouw op te wekken om haar te verleiden. Je moet haar warme en goede emoties doen voelen wanneer ze in jouw gezelschap is.

Het DOEL wanneer je een vrouw aanspreekt is met andere woorden om haar INTERESSE op te wekken door haar te lokken met GOEDE GEVOELENS. Wanneer je dit kan, zal zij altijd zin hebben om jou te zien (en zo de goede emoties te ervaren die jij in haar opwekt).

Wat is de volgende stap als we dat doel in gedachten houden? Simpel … je moet haar aan het praten krijgen door haar de JUISTE vragen te stellen.

Heb je ooit zo’n politiefilm gezien waarin ze een verdachte het vuur aan de schenen leggen in de ondervragingskamer? … Dat is NIET de juiste manier om vragen te stellen aan een vrouw. En toch klinken veel mannen alsof ze de vrouw aan een ondervraging aan het onderwerpen zijn wanneer ze zenuwachtig worden.

Wanneer je haar iets over haarzelf vraagt, formuleer de vraag dan op een manier die haar toelaat om haar verhaal te vertellen. Jij kan daar dan een positieve opmerking over maken (positieve emoties … weet je nog) en die informatie gebruiken om haar beter te leren kennen.

Vertrouw NOOIT op vragen die zij kan beantwoorden met één woord (zoals “ja”, “nee” of “misschien”). Het is de bedoeling om een leuk gesprek op gang te brengen en niet om een enquete af te nemen.

Laten we veronderstellen dat je bijvoorbeeld aan het winkelen bent voor een nieuwe gsm en plots bemerk je dat er een super knappe blondine de winkel binnen stapt en ook een gsm komt kiezen. Je doet alsof je naar het gsm-model kijkt dat net naast het model hangt dat zij aan het bekijken is en net voordat je wegwandelt, draai je je hoofd naar haar en zeg je:

Jij: “Verwarrend he?! Lijken ze niet allemaal op elkaar?”

Zij: “Inderdaad. Ik ken er eigenlijk niet veel van, maar je moet mee met je tijd he, dus het is tijd om een nieuwe aan te schaffen.”

Jij: “Wat is er met je vorige gebeurd? Heb je hem in het zwembad laten vallen zoals ik gedaan heb?”

Zij: “Hahaha, nee, mijn hond heeft mijn gsm gebruikt om op te kauwen … maar dat krijg je als je niet voorzichtig bent met je gsm zeker?”

Jij: “Haha … hoe lang heb je je hond al?”

Ok. In dit fictieve gesprek heb je uitgezocht waarvan zij houdt (honden) en waar ze niet echt in geïnteresseerd is (gsm’s). Daarna weet je dan waar je haar meer over kan vragen, en welke onderwerpen je best vermijdt aangezien ze daar niet echt in geïnteresseerd is.

Je kan bijvoorbeeld het gesprek sturen naar alles wat met honden te maken heeft aangezien ze duidelijk houdt van huisdieren. Wie weet, kan je haar misschien vragen of je mee kan wandelen de volgende keer dat ze haar hond uitlaat. Het belangrijkste is dat je praat over dingen waarvan zij houdt en die jou een kijk geven in haar leventje. Je kan deze informatie dan gebruiken om haar aangename gevoelens te geven door over deze onderwerpen te praten.

Zoals je kon zien in ons fictief voorbeeldje, is het altijd belangrijk dat je de verantwoordelijkheid neemt om het gesprek onder controle te houden. Wat bedoel ik hiermee?

Jij moet er voor zorgen dat het gesprek altijd interessant blijft. Anders zal zij misschien de ongemakkelijke stiltes trachten op te vullen met onderwerpen die zij zelf aanbrengt. Het kan zijn dat ze een andere interessante discussie op gang brengt, maar als het gesprek saai wordt, zal je JOU verwijten dat je het gesprek saai liet worden.

Ik weet dat dit niet helemaal eerlijk klinkt, maar het is en blijft de taak van de man om het initiatief te nemen in het verleidingsproces. Aanvaard gewoon dat het JOUW verantwoordelijkheid is om het initiatief te nemen en de verleider te zijn. Het is een kleine prijs die je moet betalen, maar de beloningen als je haar versiert, zijn het absoluut waard.

Onthoud dus dat je je oren open moet houden om de juiste onderwerpen te vinden om een boeiend gesprek over te hebben. Wees aandachtig. De meeste beginners maken de fout om te veel te denken aan andere dingen. Laat andere gedachten je niet afleiden van wat zij aan het zeggen is wanneer je in een gesprek bent met een vrouw. LUISTER AANDACHTIG naar haar, en denk niet aan dingen zoals:

“Wat moet ik zeggen om haar heel hard te doen lachen, of dat ze onder de indruk is van mijn scherpzinnigheid?”

“Wow, ze heeft echt een lekker lichaam … ik MOET ze mee naar huis nemen vanavond!”

“Euhm, wat moet ik haar vertellen zodat ze niet denk dat mijn leven saai is?”

STOP!

Als je aan andere dingen denkt, dan hoor je de BRUIKBARE informatie niet meer die zij tegen jou vertelt. Alles wat zij vertelt, kan je een beeld geven van wat voor soort vrouw ze is, waar ze van houdt, en waar ze door gepassioneerd is. Dat is WAARDEVOLLE informatie die jij kan gebruiken. Haar verhalen vertellen jou waar je over kan praten om haar die verslavende, “feel good” emoties te geven. Anders zal je moet zweten en zwoegen om iets te verzinnen waar je over kan praten om een droog en saai gesprek interessant te maken … en dit allemaal omdat je niet naar haar wou luisteren.

Trouwens, aandacht hebben voor haar is gewoon beleefd. Als zij naar haar horloge zou kijken of met haar gsm zou spelen wanneer jij iets over jezelf aan het vertellen bent, zou jij dit ook niet zo leuk vinden.

Bovendien, echt geïnteresseerd zijn in wat ze te zeggen heeft, maakt jou aantrekkelijker in haar ogen want het geeft haar het gevoel dat zij de BELANGRIJKSTE persoon is voor jou in de kamer.

Om af te sluiten, wil ik nog dat je tegen jezelf zegt:  ”Ik red me wel, hoe het gesprek ook verloopt. Ook als het niet verloopt zoals ik hoop, dan zal ik er iets van geleerd hebben.”

Ontspan je dus. Er is geen reden om je echt zenuwachtig te maken. Je enigste doel is om haar goed te doen voelen en om er zelf ook plezier aan te beleven. Flirten met een vrouw moet speels en leuk zijn … en geen “leven-of-dood-situatie”. Als je het aanspreken van vrouwen beschouwt als een “leven-of-dood-situatie”, zal dit haar afstoten aangezien ze dan voelt hoe wanhopig jij bent. Zij zou ontspannen en comfortabel moeten zijn in jouw gezelschap, dus als je haar aanspreekt alsof je leven ervan afhangt, ga je dit niet bekomen.

Zij moet gewoon worden aan het idee dat het een aangename ervaring is om in jouw gezelschap te zijn, dus stop het stemmetje in je hoofd dat zich te veel zorgen maakt over wat er allemaal zou kunnen misgaan. Je moet niet te veel belang hechten aan hoe het gesprek afloopt. Het belangrijkste is dat je het je niet persoonlijk aantrekt als een gesprek eens mis gaat.

Uiteindelijk is het toch de bedoeling om plezier te beleven aan het aanspreken van vrouwen en het verleiden van vrouwen, nietwaar? Als je dat integreert in je houding en je gedachten, zal je een leuke man zijn om mee om te gaan … en dat is waar vrouwen voor vallen en zo zul je veel vrouwen verleiden en versieren !!

Laat hieronder een commentaartje achter: vertel me jouw ervaringen met het aanspreken van vrouwen! Hoe gaat het bij jou? Waar heb jij het meeste moeite mee?

Alexander


Download Nu Mijn Gratis Boek!
Vul hieronder je emailadres in als je meer knappe vrouwen
wil ontmoeten en leuke gesprekken met hen wil kunnen beginnen:

Gerelateerde artikelen:

  1. Wat wil een vrouw eigenlijk? Hoe kan je haar aangetrokken tot jou maken?
  2. Hoe De Aantrekkingskracht Gaande Houden Nadat Je Haar Versierd Hebt
  3. Hoe Een Vrouw Aanspreken Zodat Je Overkomt Als Een Aantrekkelijke Man
  4. 3 Basisprincipes om Vrouwen te Verleiden tijdens een Boeiend Gesprek
  5. Hoe word je een Aantrekkelijke Man die vanzelf Vrouwen Aantrekt

Comments

Leave a Comment...

vrouwen aanspreken, vrouwen ontmoeten, vrouwen verleiden, vrouwen versieren
vrouwen aanspreken, vrouwen ontmoeten, vrouwen verleiden, vrouwen versieren
vrouwen aanspreken, vrouwen ontmoeten, vrouwen verleiden, vrouwen versieren
<< >>